εναλλακτικες θεραπειες Options

Πώς το καταλαβαίνουμε και τι κάνουμε για να το αλλάξουμε

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Ευάγγελος Τούλης: Πυροτέχνημα οι εξαγγελίες για τον αγροτικό - προσωπικό γιατρό

Και για αυτό γιατί, η οστεοπαθητική είναι μια θεραπεία, όπου μέσω του μυοσκελετικού συστήματος είναι δυνατόν να βοηθήσεις όλο το σώμα και τα συστήματα που το απαρτίζουν.”

Οποτεδήποτε έχουμε απορρύθμιση της διάταξης των οστών στο χώρο της άρθρωσης, έχουμε αλλαγή και της λειτουργικής συμπεριφοράς τόσο των οστών που την αποτελούν όσο και των γύρω ιστών (μυών, τενόντων, συνδέσμων, νεύρων κλπ).

“Η συμβουλή μου είναι η εξής: απευθυνθείτε σε μελή του Συλλόγου Οστεοπαθητικής και αξιολογήστε τα λεγόμενα του οποιουδήποτε θεραπευτή επισκεφτείτε.

Ακόμη και η επιφανειακή, χαλαρωτική μάλαξη (τεχνικές όπως οι ολισθήσεις και οι μαλακτικές θωπείες) έχει βοηθήσει άτομα με ισχιαλγία. 

Ότι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο μένει για πάντα στο διαδίκτυο. "

Η τέχνη που εξυμνεί όσο καμία άλλη το μεγαλείο της καλλιέργειας της αρετής της ταπεινότητας. Η τέχνη που μιμείται την ταπεινή διάθεση Του Ιησού να περιποιηθεί τα πόδια των μαθητών Του και να εμπνεύσει την ανθρωπότητα πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε ότι μας γειώνει και μας συνδέει με τη μητέρα Γη και τον Δρόμο μας. Τι ύψιστη μίμηση και μύηση!

“Η εκπαίδευση μας και τα πρωτόκολλα εξέτασης που ακολουθούνται είναι εκεί για να ελαχιστοποιήσουν τους οποίους κινδύνους μπορεί να υπάρχουν.

Δίδαξε στην Κύπρο το μάθημα της Κινέζικης Βοτανοθεραπείας και επίσης καθοδήγησε here βιωματικά σεμινάρια στη Λάρνακα και τη Λευκωσία.

β.Θεραπευτής της Μικρασιατικής Τραπεζουντίου Θεραπείας (Ε.Κ.Π.Α) / Υδροθεραπεύτρια Παχέος Εντέρου

“Κάτι άλλο (που έχει ενδιαφέρον) είναι το πόσος κόσμος θα επισκεφτεί κάποιο οστεοπαθητικό ή χειροπράκτη ως τελευταία λύση, κυρίως λόγω απελπισίας ή αναποτελεσματικότητας άλλων ειδικοτήτων να βοηθήσουν στο πρόβλημα τους.

Δεν παύει όμως να αποτελεί παθητική θεραπεία, την οποία δέχεται ο πάσχων και στην οποία δεν συμμετέχει ενεργητικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *